dinsdag 16 januari 2018

Mintgroen wol

Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen. Handgemaakt mintgroen plaid van 1 merino wol. Deze grof gebreide plaid is onwijs zacht en een plaatje in je huis of je tuin.


Door het gebruik van kwalitatief. Larra is een gemercericeerde katoen waardoor het een lichte glans heeft en de kleuren mooi en helder zijn.

Het garen is ideaal om mee te haken. Groene wol en garens voor breien en haken. DROPS Baby Merino is een licht mintgroen garen. Gemaakt van dezelfde fijne kwaliteit wol als die van de Drops Merino Extra Fine. De draad is dun gesponnen in de.


Scheepjeswol Cotton mintgroen 663. Boven € gratis verzenden. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor plaids aanbied. Wol kopen of op zoek naar garen?

Bij het Wolhuis vindt u wol en garen van diverse merken. Kies je favoriete kwaliteit en kleur! Wol en garen koopt u Snel én Voordelig online bij Wolplein. Geschikt voor allerhande projecten. Deze prachtige mintgroene sjaal doet het vooral goed in de lente of zomer.


Eigen atelier Gratis verzending vanaf € 35! Een fijngebreide trui van zachte wol met een ribgebreide boord bij de hals, aan de onderkant en onder aan de mouwen. Wol is een materiaal dat niet snel vuil wordt en slijtagevast is.


Tip Alle steken voor het haken. Wij verkopen meer dan 4verschillende bollen gemêleerd garen, vindbaar in deze aparte categorie! Zelf had ik een iets andere kleur verwacht, omdat het mintgroen werd genoemd.


Zelf vind ik het meer iets van zeegroen. Plaid in mintgroen met ingeweven visgraat patroon. Geweven van cashmere en merinowol, design uit Ierlan John Hanly. De plaid wordt gratis verzonden.


Zachte merino lontwol Mintgroen. Deze 1 zuivere Merino Lontwol is heel goed geschikt om mee te breien of te haken, maar tevens kun je er prima mee armbreien of. Bretels polyester stof mintgroen.

Zakelijk bestellen Bestel je zakelijk. Bij Wolcafe vindt je veel verschillende soorten wol. Een warme sjaal of een leuk babytruitje? Wat maak jij van deze streelzachte bolletjes breiwol van 2 of 1gram?


Deze breiwol is ideaal om te haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts