woensdag 19 september 2018

Ijsselformaat

Eeuwen lang stonden er langs de Hollandsche IJssel een groot aantal steenfabrieken. Begin 20ste eeuw waren er hiervan nog maar vijf over. De klei voor de IJsselstenen. Originele, oud gebakken klinkers met een appelbloesemkleur.


Vanaf € 9- per m gestapeld en bezorgd op pallets.

Mooi toepasbaar om slingerpaden of cirkels mee te maken. IJsselformaat is bij uitstek wel de meest exclusieve gebakken klinker voor uw tuin. Gele handvorm ijsselformaat metselstenen. Bekijk het grootste gele handvorm ijsselformaat metselstenen aanbod van Nederland!


Door het kleine formaat van deze ijselformaat zijn ze uitstekend toe te passen in een slingerpaadje of rond terras. Nieuw gebakken klinkers zorgen voor een strakke aanblik van uw straat, oprit of tuin. De hoogte van de ijsselformaat klinker ligt rond de centimeter.


U dient ongeveer 1klinkers aan te schaffen voor het leggen van een vierkante meter.

Een ijsselsteen, ook wel ijsseltje, geeltje of vierling genoem is een klein soort gele baksteen die gefabriceerd werd langs de Hollandse IJssel. Tumbelton is de naam van de gerenomeerde duitse betonproducent Red Sun voor traditioneel getrommelde betonklinkers met een verouderd uiterlijk. Bekijk Metselsteen Geel zilverzand geel handvorm ijsselformaat op de website!


Deze IJsselsteentjes geven iedere ruimte dat heerlijke leefbare en landelijke gevoel. Vaak heeft een rijnformaat een dieppaarse kleur, samen met het IJsseltje is het rijnformaat erg zeldzaam. Al deze formaten kennen hun eigen afmetingen.


Nieuwe gebakken klinkers (oftewel straatstenen) zijn klinkers, gebakken van klei en worden mooier naarmate deze ouder worden. Ze gaan eeuwenlang mee, een gebakken. Al meer dan jaar produceert Schellevis betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Het exclusieve productprogramma kenmerkt zich doorhoogwaardige kwaliteit. Vraag direct een offerte aan op onze website, of bezoek één van onze showrooms.


Lang- en ijsselformaat straatbakstenen zijn afwijkend van maat. Het ijsselformaat is nog kleiner dan een waalformaat en is alleen op bestelling leverbaar. Lingeformaat bakstenen, origineel en duurzaam. Bylandt heeft een breed aanbod klinkers.


Andere benamingen voor deze klinkers zijn Ijsseltjes, ijsselformaat , ijsselstenen, uiverstones, rijnformaat en rijnklinkers. Profiteer van hun expertise in tuinmaterialen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts