maandag 10 september 2018

Radiatorfolie

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bestel het nu gemakkelijk online! Informatie,prijzen,offertes. TONZON is de uitvinder van een slimme radiatorfolie die onzichtbaar zijn werk doet.


Deze folie wordt niet op de muur maar op de radiator zelf geplakt. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.

Je kunt radiatorfolie zowel tegen de gevel als tegen de radiator bevestigen. Om de warmte van de radiator binnenshuis te houden, is het aanbrengen van radiatorfolie een goede oplossing. Met de KARWEI-klusinstructie leer je hoe je radiatorfolie. Radiatorfolie zorgt ervoor dat van de directe stralingswarmte.


Deze radiatorfolie kunt u eenvoudig aanbrengen achter de radiator. Niet zichtbaar maar bespaard wel zichtbaar. Achter de radiator gaat er dus heel wat warmte verloren via de buitenmuur.


Een radiator straalt warmte uit naar alle kanten. Door een radiatorfolie aan te brengen.

Duurzaamheid en Klimaat: Ben op het moment bezig om een nieuwe CV-installatie te bouwen. Door radiatorfolie achter uw verwarming te plakken, bespaart u energie. U hoeft minder te stoken en dat scheelt op uw energierekening. Je weet nu hoe leuk ik Hoe breng je radiatorfolie aan?


Tot nog toe hebben andere ecomamas een beoordeling geschreven. Heb jij zelf ervaring met ze? Met radiatorfolie bespaar je energie.


Ontdek hier meer over de prijs, het rendement en de plaatsing van energiebesparende folie voor radiatoren. Het voorkomt dat je veel warmte verliest via je muur of raam. Onzichtbaar en makkelijk zelf aan te brengen. Wilt u voorkomen dat de warmte via de muur naar buiten lekt? Dan is radiatorfolie van het merk Ecosavers een goede oplossing.


Verminderd warmteverlies en is energiebesparend. De folie zorgt voor het terugkaatsen van de warmte, waardoor er geen warmteverlies plaats vindt via de muur. Wil je je radiatorfolie snel in huis hebben?


Hallo, er blijken twee soorten te zijn van radiatorfolie : om tegen de muur te plakken en om tegen de radiator te plakken (vb van tonzon en go green). Tonzon radiatorfolie zorgt er voor dat er minder warmte verloren gaat. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts