vrijdag 7 september 2018

Kastanjehouten poort

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. De ambachtelijke poorten worden geleverd inclusief de eiken. De tradionele kastanjehouten tuinpoort heeft dezelfde stijl als het kastanje hekwerk dat ook wel schapenhek genoemd wordt.


Een poort van eikenhout of grenen is wat. Eikenhouten poort op maat gemaakt.

Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past. Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies. Adéquat biedt u diverse exclusieve kastanjehouten poorten.


Engelse hekwerk van cm. Bij deze poort horen rechte gezaagde poortpalen van 1x 15cm. Een mooie combinatie van klassieke, kastanjehouten looppoorten.


Kastanjehout hoeft niet geimpregneerd te worden en is daardoor een.

Bekijk onze producten van kastanjehout, zoals kastanje hekwerk en kastanjehouten palen. Een houten poort geeft uw tuin een vriendelijke, zachte uitstraling. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat er altijd wel een poort naar wens is.


Poortje kastanjehouten hekwerk schapenhek incl. Intergard Scherpe prijzen Uitstekende kwaliteit Meer dan 10. Maak uw kastanjehek helemaal af met deze kastanjepoort van Gadero. Een kastanjehouten tuinhek van landsend-nl.


Een omheining gemaakt uit onbehandelde kastanjehouten latten, verbonden met een gegalvaniseerde ijzerdraad Een zeer duurzame en voordelige omheining De. De Kastaan staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk houtproduct. De kastanjepoort biedt een brede doorgang voor uw kastanjehouten. U heeft de keuze uit diverse modellen uit ons assortiment of wij maken een ontwerp op maat. Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden van ons hout?


Laat u verrassen door onze oplossingen in duurzame houtsoorten. De poort is per slot van rekening onderdeel van het kastanjehouten hekwerk. Indien gewenst kan de poort ook afgewerkt worden met kastanjehouten latjes (échalas) in de stijl van de Franse rondhoutpoorten.

Wij ontwerpen, maken en plaatsen allerlei ambachtelijke producten op maat van duurzaam eikenhout, kastanjehout en douglashout. Tevens houthandel- en zagerij. Alles op het gebied van afrasteringen, gaas, hekwerk, omheiningen, poorten, kastanjehout, bouwhekken, sierhekwerk, dubbelstaafmatten.


Het frame is gemaakt middels een authentieke pen-en-gat. Afbeeldingen zijn een zo waarheidsgetrouw mogelijke weergave. Het kastanjehouten raamwerk van de Franse rondhout poort is al reeds gemonteerd en voorzien van hang- en sluitwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts