woensdag 5 september 2018

Okoume gegrond

Okoume of Ocoume gegronde plaat, is aan de voor en achterzijde voorzien van een witte grondlaag (80mu). Voor uur bestel volgende werkdag in huis. Hoogwaardig watervast multiplex. Okoume multiplex WBP gegronde platen voor buitenafwerking geschikt.


De plaat is beschikbaar in meerdere maten en na het gronden en sealen beschilderbaar. Okoume is een hoogwaardig triplex exterieur plaat, dat uitermate geschikt is voor buitentoepassingen.

Btw (€ 4excl. Btw) product : uniprime ab dikte mm. A- kwaliteit multiplex watervast Okoumé gegrond bestel je bij dé online zagerij. Okoumé multiplex watervast gegronde platen worden gratis op maat gezaagd! Op zoek naar Okoume WBP gegrond $ een groot assortiment Okoume WBP gegrond $ vindt u bij Houtcentre de Bruin in Enschede.


Deze plaat is tweezijdig voorzien van een witte grondverflaag. Okoume 2x wit gegrond multiplex exterieur is buiten aan de. Wees op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen op onze producten. Aluplex uit voorraa vandaag besteld voor 12.


Watervaste verlijming FSC.

Multiplex 40mm Okoume Deurplaat met geintegreerde Aluminium lagen. Bestel Okoumé Gegrond bij Astrimex. Okoumé gegrond is de gegronde uitvoering van okoumé triplex, een van de meest gebruikte plaatmaterialen. Prijs: vanaf € 3per plaat incl.


Btw (€ 3per plaat excl. Btw) product: frans okoume watervast verlijm mm minimaal zijde wit gegrondafmeting 250. Gemaakt van okoumé fineren. Geschikt voor buiten en binnen. Brentjens bouwproducten,Quickplex is een Okoume standaard multiplex tweezijdige plaat voorzien van een witte grondverflaag met een laagdikte van ca.


De grondlaag bestaat uit een afdichtingslaag van UV-mastiek en. Okoume is een watervast multiplex en vooral geschikt voor buitentoepassingen (o.a. dakranden, luifels, overkappingen, reclameborden, boeiboorden en borstweringen). Goedkoop,Quickplex is een Okoume standaard multiplex tweezijdige plaat voorzien van een witte grondverflaag met een laagdikte van ca. Dit houtsoort dat rossig van kleur is en redelijk licht van gewicht. Omschrijving: 1 Okoume door en door multiplex voorzien van een witte grondverflaag.


Toepassing: droge-, vochtige- en buiten omstandigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts