maandag 3 september 2018

Vurenhout boom

Vurenhout : tijdelijk Korting. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Bekijk ons assortiment online.


Het kwalitatief beste hout komt uit wat koudere gebieden, waar de bomen trager groeien, met als gevolg fijnere groeiringen. Het komt van de Picea abies een fijnspar.

Naaldhout komt van bomen met naalden (naaldbomen). De Vuren houten bomen bereiken een hoogte van. Het hout wordt veelal geïmporteerd uit Scandinavië en het Baltische gebied ( inclusief Rusland), maar ook uit Midden-Europa.


De fijnspar is een bekende boom vanwege het feit dat de jonge bomen als kerstboom. De boom groeit, zoals sommige namen doen vermoeden, in Europa, maar ook in delen van Noord-Azië. Het vurenhout uit de koudere gebieden heeft vaak een betere.


Binnen het vuren hout hebben wij zowel voor (overdekt) gebruik het zogenaamde onbehandelde, geschaafde en gedroogde SLS hout. Daarnaast hebben wij in vuren.

Dat kan gemakkelijk bij DeHoutgroothandel! Nu vurenhouten balken leverbaar tot wel meter lang. Ontdek onze Scherpe Aanbiedingen! Geschaafd vurenhout heeft een glad oppervlak. Wij bieden de beste kwaliteit aan tegen een zeer strakke prijs.


Bent u op zoek naar vurenhout van hoge kwaliteit? Houthandelonline is dé groothandel met een uitgebreid assortiment vurenhout. Bij De Houtboer koopt u deze houtsoort in elk formaat en elke bewerking: geschaaf ruw, of geprofileerd. Koop en Verkoop Hout en Planken op Marktplaats. Nieuw en Tweedehands en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Omschrijving werkzaamheden: Er moesten hele grote bomen uit onze voortuin verwijderd worden, elke boom was ongeveer ton. Zelfs in Nederland bestaan er. De boom wordt gemiddeld zo’n 35m hoog en bereikt veelal een diameter van gemiddeld meter. Grenenhout is een bekende en veel voorkomende naaldhoutsoort die wordt gebruikt in een breed vlak van toepassingen.


De bomen bereiken een hoogte van circa. Vuren is de naam voor hout wat komt van de fijnspar.

De naam van deze houtsoort vind je dus niet terug in de naam van de boom. U ziet de fijnspar waarschijnlijk vaker. Ons vurenhout wordt ingekocht volgens de geldige kwaliteitssorteringen in de landen van herkomst. Dit zijn voornamelijk Zweden, Finlan Estlan Rusland en Duitsland. België commercialiseert zowel inlands als ingevoerd vurenhout uit Zweden, Finlan Ruslan.


Het verse hars, dat uit een levende boom druipt, gaat indrogen op het moment dat de boom gekapt is. Essenhout of essen is een houtsoort met een heel lichte houtkleur die soms bijna wit is. Bij oudere bomen bestaat het kernhout echter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts