vrijdag 3 juli 2015

Graanschop aluminium

Vergelijk voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. De aluminium graanschoppen zijn verkrijgbaar in verschillende schopmaten. Daarnaast zijn verschillende soorten stelen met Kunststof D-grepen, IJzeren D-grepen of. Zoek je een graanschop tegen een scherpe prijs?


Dan is deze graanschop de beste keus!

Zo is het blad van gehard. Ballast- en graanschoppen zijn in een speciale kwaliteit aluminium uitgevoerd. Graanschop aluminium met slijtstrip, merk Offner. Compleet met gebogen essen Atlas PD-steel cm. Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Robuuste graanschop van gehard aluminium welke met metaal is verstevigd.

Stal -benodigdheden - graanschop bestel je snel en goedkoop in de webwinkel van Melkveehouderijproducten. Kijk snel naar het uitgebreide aanbod stal -benodigdheden. Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder! Altijd de laagste prijzen online.


Grootste aanbod tuinartikelen. MM graanschop voorzien van D-steel. Ben je op zoek naar een graanschop en is alleen het beste goed genoeg? Aluminium graanschop , zonder steel en met slijtstrip. Deze graanschop is opgebouwd uit de allerbeste.


Verkrijgbaar in twee afmetingen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Losse graanschop van aluminium met een vervangbare slijstrip geschikt voor rechte en D-Stelen. Ga naar het artikel van uw keuze.


Klik vervolgens op de knop ‘In winkelwagen’. Wordt geleverd zonder steel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts