vrijdag 3 juli 2015

Nostalgisch schakelmateriaal

Bestel A-merken schakelmateriaal nu voordelig online. Schakelmateriaal bestel je in onze webshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nostalgisch schakelmateriaal.


Bakeliet schakelmateriaal , zwart schakelmateriaal , Ouderwets schakelmateriaal.

De industriële jaren-’vormgeving maakt de nostalgische uitstraling compleet. Met de techniek en veiligheid van nu. Mooi nostalgisch schakelmateriaal. Nieuw volgens de huidige normen, naar oud model gemaakt.


Wij verkopen replica schakelmateriaal van bakeliet en porselein. Materiaal: bakeliet, porselein of duroplast. Kundig advies, nergens goedkoper en snel geleverd met Thuiswinkel Waarborg!

De nostalgische vormen van de schakelaarserie worden gecombineerd met hedendaagse techniek. Busch-Jaeger serie Decento. Een nostalgisch interieur vraagt om perfectie tot in details. Met porseleinen schakelaars en wandcontactdozen creëert u de optimale.


Mocht u geïnteresseerd zijn in het schakelmateriaal van een andere fabrikant;. Wit bakeliet schakelmateriaal , wit bakeliet stopcontact en wit bakeliet schakelaar. Het is ons gelukt om op ambachtelijke wijze wit bakeliet schakelmateriaal. Lichtschakelaars, schakelaars, wandcontactdozen en stopcontacten, dimmers.


Snelle levering, Topservice. Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot de grootste leverancier van historisch schakelmateriaal voor. Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet. Daarnaast kunt u nu ook een fysieke bieding.


Grote nostalgische hanglampen verlichting hanglampen voor boven een bar, eettafel, keukentafel,biljart nederlandse makelij op maat gemaakt naar wens ook voor de. Binnenkort op de webshop het gehele assortiment aan nostalgisch getwijnd electradraad. Leverbaar in de kleuren wit en bruin, 2-draads in diverse diktes.

De van porselein gemaakte lichtschakelaars en contactdozen bekoren met hun ronde vorm. De cirkel biedt zowel plaats aan nostalgische charme als moderne techniek. Voor authentieke en historische bouw of restauratie.


Bestel direct online, laagste prijsgarantie en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts