dinsdag 7 juli 2015

Rustieke planken

De rustieke en moderne sierbalken en planken zijn kopieën van natuurlijke houten balken en kunnen gebruikt worden als decoratieve elementen op het plafond in. Olijfhouten planken zijn ideaal voor het presenteren van kaas en andere producten. Onze planken zijn handgemaakt, uniek en voorzien van een beschermende laag. Eppinga heeft een grote voorraad planken van eikenhout √ Bestel online op Eppinga.


Grote voorraad rustiek eiken planken.

Prachtig, geleefd eikenhout. Eventueel op maat gezaagd. Deze plank met blinde ophanging wordt perfect op maat gemaakt. Info over rustiek eiken planken. Resultaten van zoekmachines!


Hier zien we een simpele eetset met een grootse uitstraling. De brede planken hebben nog alle natuurlijke details. Rustieke eiken meubels hebben geen opsmuk nodig.

De rustiek eiken (geschaafde) planken worden aangeboden in verschillende lengtes en diktes. Graag berekenen wij voor u hoeveel eikenhout u nodig heeft voor uw project. Het hout is in een fijne AB kwaliteit of stoere rustieke kwaliteit leverbaar. Bij matig rustiek selecteren we de rustigere planken , foutvrij zijn deze zeker niet het blijft een rustieke eiken tafel maar zonder lange grote scheuren,.


Stuur ons gerust een mail, we zullen deze dan z. Schitterende rustieke plank van massief beukenhout. De plank is ambachtelijk gemaakt. Rustiek New Oak Eiken tafelblad op maat gemaakt door VanSloophout. Diverse breedtes en lengtes.


Rustiek eikenhout verkrijgbaar in losse planken , tafelbladen, kasten en meer. Hout is vers gezaag rekening. Mooie planken voor het maken van tafelbladen, kasten, boekplanken etc. De kwaliteit van de planken is rustiek B, dus er zitten kwasten ed.


Rustiek , oud eiken wandplank Deze oud eiken wandplanken zijn Robuust en Rustiek en vol karakter. Erg blij met deze vloer, de rustieke planken staan erg mooi in ons oude huis! Vind de beste selectie rustieke planken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rustieke planken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

In lariks hout Onbehandel want lariks is een duurzame houtsoort. Kan in eigen werkplaats in iedere gewenste afmeting. Een smaakmaker voor elke klant die een onderhoudsvrije vloer wilt! Om uw Douglas tuinhuis of buitenkamer helemaal in uw stijl te maken kunt u kiezen voor een dakbeschot van Douglas planken ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts