donderdag 9 juli 2015

Vuren balken ongeschaafd

Sterkteklasse De sterkte van het hout wordt bepaald door de uiterste buigingskracht die de balk als belasting kan dragen. Achter de lettercode C staat altijd een getal. GAMMA heeft een ruime sortering aan vuren balken en vuren planken. Van houten balken tot planken en latten.


Geschaafd of niet geschaafd ,in diverse afmetingen. Houthandel Koninklijke Jongeneel levert vurenhout Klasse C,. Onder geschaafd vuren hout verstaan wij blank vurenhouten SLS balken en rechtkantige regels.


Wij hebben zowel SLS glad geschaafde vuren. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Verschil glad geschaafd en ruw bezaagd. Dat houdt in dat de planken, balken of palen een ruw oppervlakte heeft. In diverse merken verkrijgbaar!


Vurenhout met zichtklasse C. Bestel vandaag nog online. In Nederland word vurenhout ook wel vuren genoemd. Wij bezorgen door heel Nederland. De 75x225mm geschaafde balk is in ontzettend veel lengtes beschikbaar.


De vurenhouten balk wordt gebruikt voor diverse constructieve timmerwerken. De bruto maat is eigenlijk de ruwe maat van de balken , planken of latten. Wanneer men over de netto maat spreekt, is de balk geschaafd.


Balk (34) Houtbehandeling. Bij Huisman Gemert bent u aan het juiste adres voor houten balken. Door de combinatie van een laag gewicht. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Snelle levering van de SLS geschaafde vurenhouten balk x 1mm binnen heel de benelux.


CCis ook leverbaar tegen meerprijs. Deze 58x155mm vuren balken zijn van uiterst goede kwaliteit. De balken zijn allen voorzien van een geschaafde afwerking. Hoe meer jaarringen het vuren.


Het vurenhout Klasse C, voldoet aan het. De geschaafde balken en planken zijn behandeld door een nauwkeurige schaafmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts