woensdag 1 juli 2015

Steigerhout planken 5 meter

Bespaar tot wel via kiesproduct. Meter bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Steigerplank meter blank. In verschillende lengtes leverbaar.

Ook zwart, groen en grijs geïmpregneerde steigerplanken verkrijgbaar. Om je steigerhouten planken te kopen hoef je de deur niet uit. De echte ‘ Doe-Het-Zelvert’ kan op deze pagina gemakkelijk en voordelig. Superkwaliteit vergrijsd steigerhout. Volledige steigerhout planken van maar liefst meter lang gemakkelijk en snel online bestellen.


Groot maakt goedkoop en daarom is het bestellen van lengtes van. Vind steigerhout planken op Marktplaats. Daarnaast zijn deze planken geborsteld met onze staalborstel waardoor je de houtgroeven nog.

Weet jij al precies wat je van steigerhout gaat maken? Een voordeel van gedroogd steigerhout is dat de planken door de droging. Doordat de planken uit ons assortiment gesorteer. Bij een afname van meer dan 5meter worden speciale prijzen gehanteerd.


Speciaal uurs assortiment. Wij hebben voor een beperkt aantal hardlopende artikelen een uurs assortiment. Daarvoor geldt, bestel voor 14.


Wij verkopen onder andere douglas houten schuttingplanken, steigerhout planken ,. Naast gebruikt steigerhout leveren we ook nieuwe steigerplanken. Wilt u zelf een mooi meubel van nieuw steigerhout ontwerpen en monteren? De dikte van de planken ligt. Wil je direct aan de slag met steigerhout ? Bestel eenvoudig je producten in onze webshop en kies voor afhalen of thuisbezorgen.


Het onbehandelde steigerhout is verkrijgbaar in losse planken en in verschillende breedtematen. Deze onbehandelde plank heeft een lengte van 250cm,. Deel dan het oppervlak door voor het aantal meters plank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts