donderdag 18 december 2014

Mosa 228v

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Van complex tot eenvoudig.


Thirty Greys behoort tot het concept wand-en vloertegels in warme en koele wit-en grijstonen. Door 15x30cm horizontaal toe te passen wordt de ruimtelijke werking.

Een topprodukt die voor de beste prijs op Detegelsite te verkrijgen is. Een sterke, puur keramische tegelklassieker die ook buiten toe te passen is. Bekend vanwege zijn matte, poederachtige uitstraling en gevlamd dessin. Collectie-update U kunt een bepaalde kleur niet vinden?


In onze collectie-update staan de actuele veranderingen in onze collectie. Wij helpen u graag verder. De beste kwaliteit tegen een SCHERPE PRIJS ! V 236v 226rl vraag bij ons vrijblijvend een digitale brochure op of bezoek onze showroom.


Vind mosa tegel op Marktplaats.

Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat. Een veilige thuishaven met een ziel en een eigen identiteit. Wonen met persoonlijkheid en in stijl. Een goed gevoel is het uiteindelijke resultaat.


Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop mosa op Marktplaats. Mosa Terra Greys Collection. All their glazes are lead-free. The luxury Terra Greys collection provides a palette of a total of twelve shades of grey.


Top of the range tiles from Royal Mosa. Browse our grey mosa tile collection. A floor tile light warm grey item number 228V. These unglazed porcelain tiles have a natural matt finish. Levendig keramische mozaïek met een natuurlijke matheid.


Geschikt voor vloer en tegen de wand. Wandtegels van het merk MOSA formaat 10x30cm mix van grijstinten mat en blinkend hoeveelheid alles samen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts