vrijdag 5 december 2014

Kabelplint kliksysteem

Bestel uw kabelplint online. Grootste Assortiment Overzetplinten. Kabelplinten tegen de laagste prijzen. Het kabelkanaal is ook het kliksysteem voor uw plint.


MDF clip model van Combitech is qua model en kleur 1 gelijk aan de rechte Combitech kabelplint.

Door het uitgekiende kliksysteem van de plintdeksels is uw bekabeling altijd eenvoudig bereikbaar. De MDF kabelplint recht model is folieomtrokken en evetueel overschilderbaar. De klassieke overzetplint geleverd inclusief een kunststof kabelkanaal met deksel.


Zo heb je bij Praxis plinten met een kliksysteem , plakplinten of decoratieve MDF-plinten met verschillende designs. Compleet met dubbel kabelkanaal om de kabels op zijn plek te houden. Van strak tot heel klassiek,.


Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF-plinten, houten plinten, overzetplinten, gelakte plinten, RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.

Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. De wit gegronde plint is ideaal, als men kabels achter de plint wilt wegwerken. Info over plinten kliksysteem gamma.


Resultaten van zoekmachines! Laminaatvloeren Een vloer van GAMMA is altijd een verstandige keuze. Het uitgekiende assortiment bevat zowel klassieke, eigentijdse als moderne vloeren. Een ruim assortiment Plinten en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Het CanDo Flexiplinten assortiment is een uitgekiend assortiment van overzetplinten en accessoires. De Flexiplint is ideaal als je. Met plinten werk je de overgang tussen vloer en muur netjes weg. Voor laminaat gebruik je plinten met speciale bevestigingsclips. Decoratieve plinten koop je van CanDo.


Bekijk op onze website het zeer uitgebreide assortiment decoratieve plinten. Verschillende hoogte- en diktematen Verkrijgbaar. Met deze MDF decoratieve plint van CanDo heb je altijd een bijpassende plint bij je vloer.


De plinten hebben een lengte van 240cm en zijn verkrijgbaar in.

Een kabelgoot is ideaal om alle snoeren veilig en netjes in weg te werken zodat uw interieur zijn natuurlijke uitstraling kan behouden. Wij denken hier dan ook graag. Eenvoudig online bestellen.


Zo heb je plinten met een kliksysteem , plakplinten of decoratieve MDF-plinten met verschillende designs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts