woensdag 10 december 2014

Pachysandra terminalis green carpet

Bespaar tot wel aan duizenden karpetten. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Bezorgtijd: 2-werkdagen. Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Ruime keuze carpet op beslist.

Vergelijk hier alle aanbiedingen. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis. Pachysandra is eigenlijk een bodembedekkende halfheester waarmee formele vormen en vlakken in de tuin kunnen worden gemaakt.


Hij heeft dus een bodembedekkende. Hoewel de bloei van de Pachysandra niet erg opvallend is, is. Het is een prachtige variëteit binnen het.


Best grown in organically rich, medium moisture, well-drained soils in part shade to full shade.

Foliage tends to bleach when grown in too much sun. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Terminalis , dat aan het eind betekent, verwijst naar het bladcluster. GreenSales levert beplanting en bomen op maat aan hoveniers en tuincentra.


Pachysandra terminalis Green Sheen is een groenblijvende en wit bloeiende bodembedekker geschikt voor zon, halfschaduw en schaduw. Naast deze zijn er nog een paar andere cultivars. Darker shade of green than common pachysandra. Schaduwkruid ( Pachysandra ) - Vers van de kweker, veilig en gemakkelijk online betalen Aangroeigarantie. Weinig planten lenen zich zo goed als wintergroene bodembedekker in de schaduw als Pachysandra.


Hoogte 20cm, breedte cm. A superb selection of Japanese Spurge, the glossy foliage is evergreen and attractive year round. Short spikes of white flowers appear in spring. De nederlandse naam is Pachysandra , familie van de Buxaceae.


De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. De bladeren zijn groen en ongeveer. In dit artikel vind je meer informatie over de.

Bij kwekerij online al vanaf € 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts