maandag 22 december 2014

Jachtisolatie

Wij bieden de mogelijkheid voor isolatie van uw jacht of schip! Bent u op zoek naar scheepsisolatie of jachtisolatie ? Offermans services zorgt voor meerder soorten isolatie. Zo passen wij isolatie toe in uw woning, de bouw, in de.


Jachtisolatie met isolatieschuim is de beste oplossing voor vochtproblemen in boten en jachten. Wij verzorgen onder meer purschuim vloerisolatie, spouwisolatie, jachtisolatie , tankisolatie, dak- en wandisolatie, koelcelisolatie en koudeisolatie.

SHW is de expert op het gebied van jachtisolatie en bootisolatie. Een dak zonder isolatie is een van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks flink wat euro’s aan stookkosten en woon je.


Zoekt u absorptiemateriaal tegen geluid dat hittebestendig is of ook thermisch isoleert? Bestel de juiste oplossing op Akoestiekwinkel. Ruime keus uit isolatieplaten.


Vandaag bestelt, direct verzonden! Woningisolatie Bedrijfsisolatie Jachtisolatie en scheepsisolatie Vloerisolatie Dakisolatie.

De buitenkant is nu nagenoeg af. Maritieme isolatie op elke locatie. Of het nu gaat om geluidsisolatie, warmte-isolatie of het brandwerend isoleren van schepen en jachten. Isoleren met PUR - Vrijblijvend een offerte om uw huis te isoleren met PUR! Bespaar wel op uw gas rekening door te isoleren met PUR!


Veel botenbezitters kennen het probleem van condensafzetting, met name langs de scheepswand boven de waterlijn. Dat vocht laat zich moeilijk verwijderen en tast. Nestaan Holland is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van polyurethaan hardschuim blokken en tweecomponenten systemen. Met deze hoogwaardige polyurethaan.


Scheeps- en jachtisolatie. PU schuim in verschillende dichtheden. Franssen isolatie en steigerbouw weet hier alles van. Ook het interieur moet onder handen genomen worden.


Wij zijn van plan een opknapboot te kopen. Mijn man wil graag alles zelf. Ik heb een stalen schip gekocht (casco) en wil deze zelf gaan intimmeren. Heeft iemand hier ervaring mee?

Omdat hij ook graag in de winter. De basiscomponenten van polyurethaan blokschuim zijn polyol en isocyanaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts