vrijdag 12 december 2014

Glaswol platen

Platen bestel je in onze webshop. De Isolatiehal biedt u veerkrachtige glaswol platen welke toegepast kunnen worden op vloeren, daken en wanden! Neem vrijblijvend contact op voor informatie!


Glaswol platen aanbrengen. Het aanbrengen van glaswol platen is vrij eenvoudig.

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de gehele constructie gevuld wordt. Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit? Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.


Toepassing van glaswol en steenwol isolatie. Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR- platen , polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer.


Eenvoudig het dak isoleren met onze isolatieplaten en dakbedekking. Zoals glaswol , pir isolatie, steenwol en geïsoleerde dakplaten.

Verkrijgbare afwerkingen en vormen. Soms wordt reeds een afwerkingslaag voorzien langs de. De glaswol isolatie wordt vooral geleverd in zowel dekens als platen en is eenvoudig te plaatsen door een handige klusser. Ideaal voor het isoleren van uw dak,.


De dunne platen , die zijn bekleed met aluminium lagen aan beide zijkanten,. Isoleer jouw vloer met constructieplaat, isolatieplaat van glaswol of noppenfolie. Doordat platen wat steviger zijn dan rollen, zijn ze extra goed. Bestel eenvoudig online en kies voor bezorging of zelf afhalen Levering door heel Nederland aan bedrijven en particulieren Vooraf iDEAL betaling of bij aflevering.


Het is een product dat vervaardigd wordt uit zand en gerecycled glas (geen post consumer). Isolatie in glaswol , of het nu rollen of platen zijn, wordt steeds geklemd tussen twee kepers (de ‘membranen’ van het dak). De stevige platen zijn geschikt voor het.


Oftwel polyisocyanuraat is een ontwikkeling van PUR, maar is verkrijgbaar in platen. Isover comfortpanel glaswol isolatie 70mm. Het kan goed gebruikt worden als vloer-,.


Ik wil mijn schuine zolderdak aan de binnenkant isoleren met glaswol. Mijn zolder heeft geen balken om de bijvoorbeeld cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts