maandag 22 december 2014

Kabelschijf

In diverse maten en materialen verkrijgbaar bij Kwint! Dé staalkabel specialist: 1. Wij leveren TOUW en STAALKABEL aan particulieren en bedrijven Wij hebben een ruime voorraad en streven naar : VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD. Geen afbeelding beschikbaar.


Sinds die tijd worden ook de kabelschijven die in deze type grijpers komen in eigen beheer. Onze groefwielen (serie STG kogellager) zijn van massief staal en hebben een V-vormig loopvlak.

Ideaal om te rijden op hoekijzer. Bij een breed loopvlak zijn de. Wij leveren diverse kabelschijven zowel met als zonder beugel, kabelschijven gelagerd en ongelagerd.


De kabelschijven zijn uit voorraad leverbaar. Voor de juiste kabelschijf biedt Kühne Industrie een breed scala aan mogelijkheden. Bekijk ons assortiment op de website.


Hoogwaardige losse kabelschijven voor zowel hand- als mechanisch gebruik. Van GG-materiaal gemaakt - Hijsen.

HYE tufnol kabelschijf , bij CS Rigging snel leverbaar en goed geprijsd. MIT biedt op maat gemaakte oplossingen voor industriële hijskranen: leveringen en gerelateerde diensten. MIT is gespecialiseerd in de levering van specifieke.


Bij het begroten van uw kabelschijf houdt u rekening met de diverse uitvoeringen die tot de leveringsmogelijkheden behoren. Hierbij is het van het grootste belang om. Maten kabelschijven voor kabelpeer standaard - bestel in de webshop van KWINT of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Alleen te gebruiken met het huidige model pal met palveer. HYE enkelschijfs blok met beugel. LeveringsvorGereed product. Omschrijving: Kabelschijf ,verzinkt staal, D = 140mm, d asgat = 17mm, maximale kabeldiameter is 6mm. De binnen diameter van het kogellager is te verkleinen naar 15.


Vind de beste selectie kabelschijf fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kabelschijf voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Een kabelschijf wordt gebruikt om de beweging van kabels te begeleiden. Ridderflex produceert custom-made gietnylon kabelschijven.


Let op: via deze website verzenden we alleen binnen Nederland. Er kan geen database connectie gemaakt worden. Deze kabelschijven zijn zowel geschikt voor mechanisch gebruik als handbediend gebruik.


Het eerste waarop u moet letten als u schijven en trommels onderzoekt, is de staat van de groeven.

Om de maat, de omtrek en de slijtage van een groef te meten, wordt. Bestel groefwielen van kunststof, staal of gietijzer online: spoorwielen, flenswielen en spoorkranswielen op maat mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts