dinsdag 23 december 2014

Tochtstopper dubbel

Gratis verzending vanaf €30! Tochtstopper - dubbele tochtrol centimeter - wit. Een dubbele tochtstopper van centimeter ter bevestiging onder een deur. Net als tochtstrippen houdt ook deze tochtstopper ongewenste tocht tegen.


De rol welke aan beide zijde van de deur zit houdt de warmte binnen en de tocht buiten. Doordat deze tochtstopper bestaat uit aan elkaar verbonden rollen, beweegt deze eenvoudig mee met jouw deur. In tegenstelling tot andere varianten is deze dubbele.


Het zorgt voor hoge stookkosten en een onbehagelijk. Tochtrol, tochtstopper , tochtkussen of tochthond:. Met een dubbele tochtrol ben je dubbel zo zeker dat de koude tocht niet meer onder je deur zal waaien.


Dit is je vast niet voorbij gegaan met de omslag naar het koude weer. Je kan hier simpel wat aan doen, je hoeft hiervoor. Deze dubbele tochtrol houdt koude lucht, stof en geluid tegen. Maak gebruik van de verschillende tochtwering van Praxis.


Wat zijn de specificaties? Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering.


Dubbel oploopbaar dus aan beide zijden te gebruiken. Gebruiksvriendelijk en robuust. Speciaal voor de professional die meer vraagt. De Taurus is gemaakt voor intensief. Met deze tochtstopper heb je nooit meer last van tocht Deze tochtstopper is gemaakt van nylon en heeft een dubbel afwerend kussen.


De tochtstopper kan eenvoudig onder. Een tochtstopper kun je maken uit alle denkbare stoffen en in alle mogelijke lengtes. Houdt de koude tocht tegen. Geschikt voor elk type vloer. Bij het openen en sluiten van de deur glijdt de tochtstopper gewoon mee en blijft altijd waar hij moet zijn.


Flexibel aan te passen aan. Voor iedereen een voordeel. Op deze pagina vind je de tochtstoppers en tochtrollen van verschillende webshops.


Kijk hieronder of er voor jou een oplossing bij zit om de tocht onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts