dinsdag 24 maart 2015

Meubelplaat wit

Maak een wandmeubel of boekenplank met de meubelpanelen van GAMMA. Meubelpanelen wit of andere kleuren. Dit 2x 60cm meubelpaneel is een tweezijdig gemelamineerde spaanplaat met aan de lange zijde wit. Eenvoudig online bestellen.


Een meubelpaneel of meubelplaat bestaat uit een kernlaag van hard geperst.

De bekendste is de witte variant. Een geplastificeerde houtspaanplaat die aan beide zijden is afgewerkt met een witte melamine toplaag. Daarnaast zijn de lange kanten afgewerkt met een kantenband.


Tweezijdig gemelamineerde spaanplaat panelen, aan de lange zijde afgewerkt met wit melamine band. Geschikt voor onder andere meubel- en interieurbouw. Tweezijdig wit gemelamineerde spaanplaten met een licht gestructureerd oppervlak.


Bij PontMeyer uit voorraad leverbaar. Op zoek naar een meubelpaneel?

Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan meubelpanelen. Bekijk hier ons online aanbod. Info over meubelplaat wit. Resultaten van zoekmachines!


Je kunt deze meubelpanelen bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van meubels en boekenplanken. Dit meubelpaneel van Sencys is een houtplaat afgewerkt met een decoratie van melamine papier en een kantenband aan de twee zijden. Deze plaat is geschikt voor het.


MDF platen voor alle binnenbetimmeringen. Voor 12:uur bestel morgen bezorgd. Voor aannemer en particulier, geen inlog nodig.


W1Basic wit : – 305x30cm € 2- p. Ik heb afgelopen weekend mijn allerallereerste klus gedaan, nl. Ik heb nog diverse reststukken wit spaanplaat liggen, over te nemen in één keer of per stuk. Het paneel heeft ontelbare mogelijkheden dankzij. Plastitex is een houtspaanplaat waarvan beide zijden zijn afgewerkt met een witte melamine toplaag.


Omschrijving: Eenheid: Prijs: Gepl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts