woensdag 4 maart 2015

Plameco

Plameco plafonds Nederland. Wij monteren een nieuw plafond in dag! Toepasbaar in elke ruimte, zonder hak en breekwerk en de verlichting is geheel aanpasbaar aan uw.


Neemt u zelf contact op met uw plafondspecialist of laat uw. Woonkamerplafond in elke ruimte in uw huis.

Optimale akoestiek, verlichting en design naar wens, alles is mogelijk. Een duurzaam, nieuw plafond in slechts dag? Een prachtig nieuw plafond in dag?


Op zoek naar een verlaagd plafon spanplafond of kunststof plafond? Een nieuw plafond in slechts één dag! In één dag voorzien wij uw ruimte van een nieuw plafon dat wordt gespannen onder uw.


Info over plameco plafonds.

Resultaten van zoekmachines! Bezoek onze site voor de mogelijkheden of vraag online een offerte aan! Alles over de unieke werking van uw nieuwe plafond binnen dag!


Onze spanplafonds zijn net zo uniek als sommige Friese tradities en worden gespannen. De luxe van een prachtig plafond in één dag gemonteerd. Met grote keuze uit verlichting en afwerkingen.


Direct een offerte aanvragen? Wij zorgen dat er een kopje koffie voor u klaar staat. Een spanplafond kies je als je erg snel een superstrak plafond wilt hebben.


Door het afschermen van het huidige plafond bespaar je kosten die later kunnen. Het spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond gespannen wordt. Vrijblijvende prijsopgave voor plameco plafonds. Zandstraat te Best wordt gerund door Maurice van de Wetering.


In zijn showroom kan iedereen zich uitvoerig laten voorlichten over. Ook jongeren van de praktijkschool en het vso verdienen de kans om een vak te leren.

Dat vindt Jo Spanjers, directeur van Borisleerbedrijf PLAMECO. Prijzen spanplafonds zijn gunstig bij Marcel Wesseling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts