donderdag 5 maart 2015

Tochtstrip in deur

Belisol, ofwel uw deuren op maat van Nederlands maatwerk. Ontdek onze beloften aan u. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Specialist in stalen deuren en trappen.

Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. Alle Deurtochtstrip vind je op beslist. Bestel snel jouw klusaccessoires. Tochtstrip bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering. Is de kier onder de deur groter dan de borstelbreedte van de tochtstrip ?

Verleng de deur dan eerst door een strookje hout tegen de onderkant van de deur te lijmen of. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen.


Als je dan een tochtstrip bij de voordeur plaatst heb je minder kans dat de tocht langs de deur komt. Naast de tochtstrip is er ook tochtband. Gemakkelijk te bevestigen.


Aluminium tochtprofiel voor montage in de sponning bij ramen en deuren met mm afhangspeling -ruimte tussen kozijn. Wil je ervoor zorgen dat je deur ook deze indringers buiten houdt,. Sommige vormen van tochtwering, zoals tochtband of tochtstrips ,. Opbouw tochtprofielen voor montage in de dag van het kozijn van deuren en ramen.


Een nieuwe deur op maat kiezen? Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder je deuren met een tochtstrip. Voor zowel binnen- als buitendeuren hebben wij een tochtstrip beschikbaar. Info over tochtstrip voor onder de deur.


Resultaten van zoekmachines! Zaag of knip de tochtstrip op maat. De meeste strips zijn zelfklevend en eenvoudig aan te brengen. Let erop dat de deur of het raam droog en schoon is als je het.

Alle ramen en deuren in huis dicht, maar voel je toch koude lucht stromen? Dan is het tijd om tochtstrips aan te brengen. Zeker in de winter kan een tochtstrip helpen. Zelfklevende transparante tochtstrip deur , 1cm.


Alleen in de bouwmarkt te koop. Voor diverse kierbreedtes een passende oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts