vrijdag 6 maart 2015

Elastiek aanhangernet

De grootste collectie aanhangernetten! Aanhangernetten tegen de laagste prijzen. Een aanhangernet om uw lading vast te zetten. Als u met een aanhangwagen inclusief lading gaat rijden, bent u wettelijk verplicht de lading goed vast te zetten.


Geknoopt net voor het afdekken van uw aanhanger. PE draad met randkoord en losse elastiek voor bevestiging van het net.

Lading aanhangwagen vastzetten. Zwart elastisch koord met eindlussen en een diameter van mm voor het bevestigen van o. Dit aanhangernet is voorzien van ingenaaid koor ter versteviging. Elastiek van 6mm per strekkende meter. Handig voor aanhangwagennet of huif. Premium kwaliteit voor Actieprijs.


Voorkom losse lading en een boete en maak. De aanhanger onderdelen specialist. Geen verzendkosten boven de euro.

Geschikt voor een: trailer, dekzeil, banner, afdekzeil of een aanhangernet. Omdat het elastiek is hoef je daar niet al te ruim mee te meten. Bestel hem nu snel en voordelig bij 810Gereedschap. Aangesloten bij het Webshop Keurmerk.


Nu verkrijgbaar bij Prolech. Lentgte van het aanhangernet is 5. Dit grofmazige aanhangwagennet met 45mm maaswijdte is rondom voorzien van een elastisch koord voor eenvoudige bevestiging. Wij adviseren altijd om een aanhangwagennet. Per strekkende meter te bestellen in onze webshop! Is de elastiek van uw aanhangernet versleten, dan hoeft u niet het hele net te vervangen.


Vervang de elastiek en uw aanhangwagennet kan weer jaren mee! Bescherm losse lading op uw aanhangwagen met een aanhangernet. Tuinafval, puin, stenen, brandhout. Lengte 10M en diameter ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts