maandag 9 maart 2015

Opblaasbare voortent

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk verhuurbedrijven. De unieke vorm van de Contura Air All Season zorgt voor extra ruimte in de voortent. Het traditionele buizenframe is vervangen voor de stabiele opblaasbare luchtslangen.


Ontdek het gemak van opzetten en afbreken met een opblaasbare voortent van Obelink. Een hoop gemak, geen zware tentstokken en een stuk lichter in gewicht.

Steeds meer kampeerders kiezen voor een oppombare voortent. Een belangrijke overweging is het opzetgemak want je hebt geen gedoe meer met tentstokken. Kampa opblaasbare voortenten zijn eenvoudig via één opblaaspunt op te blazen, vooral de Rally Air Pro en Fiesta Air Pro zijn erg populair in Nederland. Koop en Verkoop Caravans, Campers en Kampeerspullen op Marktplaats. Nieuwe of tweedehands Campers, Stacaravans, Vouwwagens, Tenten en meer!


Heb jij een opblaasbare Kampa voortent voor je caravan of camper maar weet je niet welke accessoires je hierbij kunt kopen of weet je niet welke maat je hiervan nodig. Vind opblaasbare voortent op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

ForuWij zijn op zoek naar een opblaasbare voortent voor aan de caravan. Wij hebben al een hele mooie voortent van Unico, maar voor het rondtrekken deze zomer. Vinken Caravans biedt een breed scala opblaasbare voortenten aan voor aan uw caravan. Bezoek onze webshop of showroom.


De opblaasbare voortenten van Doréma zijn eenvoudig op te blazen met de aparte opblaaspunten. De voortent is hierdoor eenvoudig en binnen enkele minuten op te. De Magnum Air All Season is voorzien van opblaasbare luchtslangen. Dorema Mistral Air All Season voortent. Het stalen buisframe van de Mistral is vervangen door een stabiele opblaasbare luchtslang.


Breid je leefgedeelte uit en kies tijdens het kamperen voor een handige opblaasbare voortent. Bij deze voortenten zijn de stokken vervangen. Een opblaasbare tent geeft u veel gemak met opzetten en scheelt uiteraard veel in gewicht met een voortent die opgebouwd wordt met een stalen frame. Opblaasbare voortent Palace 3of 4van Walker biedt veel stijl maar ook functionaliteit!


Profiteer bovendien van korting met onze Jolax tenttapijt-actie! Zorgeloos kamperen met de kwaliteit van Karsten Tenten. Oppompbare kampeertenten gemaakt in eigen atelier en naar eigen wens samen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts