dinsdag 10 maart 2015

Pergola met zeildoek

Geweldige Prijzen voor Uw Vakantie in Pergola. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Totaalpakketten met scherpe prijzen. Complete pergola met schaduwdoek online bestellen.


Verschillende modellen pergola met doek te verkrijgen bij dé online schaduwspecialist.

Pergola met waterdoorlatend schaduwdoek of waterdicht doek. De pergola of schaduwlounge is meestal van staal of hout. Wordt vanuit een ontwerp op maat gemaakt.


Wordt uitgevoerd met twee doeken, een schaduwdoek maar ook met een regen zeildoek. De bovenbouw van deze pergola met schaduwdoek is in een gewenste kleur te krijgen. De harmonicadoeken of wavesails geven u de vrijheid om te kiezen voor zon of schaduw. Ook verkrijgbaar met pergolahout als complete set! Stadstuin, groene buitenkamers in lijn.


Wat zijn de mogelijkheden met een pergola met een doek?

Waar vraag ik offertes aan? Doe het zelf Pakket Overkapping met. Een Schaduwgordijn spant u met staaldraden tussen muren, pergola of losse palen waarna u d. Harmonicagordijn open en dicht kunt trekken. Door deze constructie te combineren met zonwering, ontstaat de Buitentrend terrasoverkapping.


Hieronder ziet u enkele voorbeelden van veranda's, pergola 's en overkappingen gemaakt met onze steigerbuis en koppelingen. De staanders en de liggers hebben wel iets weg van een pergola. Wist je dat je dit ook met een praktisch schaduw doek kunt doen? Bevestig je het doek in een pergola , tussen woning en schuur of aan palen?


Onze schaduwdoeken zijn van de hoogste kwaliteit. Wanneer u voor een van deze laatste opties bij Nesling kiest dan krijgt u de Pergola van Nesling met bevsetiging voor direct aan een vaste wand. Ze zijn op maat gemaakt voor onze pergola , supersnel geleverd en met een duidelijke montage instructie. De kwaliteit is prima, de service nog beter.


Met een Nesling pergola bent u verzekerd van een functioneel én trendy product in uw tuin. Ontdek de vele voordelen van onze waterdichte Pergola terrasoverkappingen met PVC doek. Het ultra sterke (8gram per m2) laags PVC doek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts