vrijdag 13 maart 2015

Raamisolatie folie enkel glas

Folies met luchtkanalen en vormbaar d. Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. De kosten van folie die je op het glas plakt, haal je er niet uit. Enkel glas isoleren met dubbel glas is het beste.


Maar er zijn ook alternatieven die simpeler en soms bijna gratis zijn om je enkel glas te isoleren! Maar met raambekleding kun je ook aardig wat warmte in jouw huis houden. EnerSaver raamisolatie de oplossing. Heb je geen dubbel glas in huis en wil je toch graag meer.


Moet je deze folie aanbrengen op het glas van.

De andere folie komt over het raamwerk en heeft als gevolg dat de lucht tussen beide ( glas en folie ). Met Tesa Thermo Cover raamisolatie folie voor enkel glas bespaar je energie en geld. De Tesa isolatiefolie werkt als dubbelglas en is eenvoudig te monteren. Isolatiefolie Wanneer isolatiefolie gebruiken?


Soms kan de straling van de zon zo indringend zijn, dat deze zorgt voor slechte arbeidsomstandigheden en onbeheersbare. Het is verstandig om juist deze ramen van enkel glas te isoleren met raamisolatie folie. Ik wil ook wel meer weten over dit folie , ik zit in een huurhuis met enkel glas. Wij hebben in ons huis enkel glas en op dit moment geen geld om de ramen te vervangen voor dubbel glas.


GG Umisol glasfolie of raamfolie hebben zonwerende en isolerende eigenschappen in één transparante folie. Mogelijk op elk type glas. Ideaal voor oudere ramen of ramen met enkel glas.


Voorkom te veel betalen voor je energierekening doordat je raam van enkel glas niet goed geïsoleerd is. Kies daarom voor Tesa Thermo Cover 2. Groot voordeel van deze folie is ook. Het probleem bij veel binnen-zonweringen is dat de korte golf van de zon die door het glas.


De folie vormt een onzichtbare luchtisolatiebuffer, die vergelijkbaar is met een extra glaslaag. Is het enkel of dubbel glas ?

Raamisolatie : door de lucht tussen het glas en het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts