vrijdag 17 juni 2016

Basketbalnet voor binnen

Basketbal-accessoires voor binnen en buiten. De set bestaat uit een klein basketbalnet. Binnen dagen kun je je bestelling. Niet geschikt voor kinderen onder de jaar ivm kleine. Deze basketbal ring is zowel geschikt voor binnen - als buitengebruik.


De ring is ook te gebruiken boven bijvoorbeeld een wasman zo kunt u uw kinderen motiveren om.

We geven altijd binnen uur antwoord. Ruim assortiment Veilig betalen Speelplezier voor jong en oud Webwinkel waarborg! Bekijk hier het basketbalnet dat geschikt is voor een basketbalring met haken. Op zoek naar een basketbalnet ? Geschikt voor een basketbal ring met een diameter van cm.


De Pro Mini Hoop is perfect voor thuis, kantoor of studentenkamer. Compleet indoor basketbal set wordt geleverd met 13cm Mini Hoop bal. De treden en glijbaan zijn.

Productomschrijving: kinderspeeltoestel met glijbaan, schommel en basketbalnet geschikt voor zowel binnen als buiten eenvoudige montage. Geen spam, dat beloven we. Uiteraard gaan we bij bestelling direct voor u aan de slag. Als u binnen minuten nog geen mail hebt ontvangen,. Uitvoering basketbalnet : lussen aan de bovenkant, knopen hoog met een totale lengte van cm.


Deze leuke gadget is ook perfect voor de sportliefhebbers die het liefst de hele dag door sporten! Hang het basketbalnet en de houder aan de achterkant van de. Wanneer een speler een voor de wedstrijd bepaald aantal fouten begaat, wordt hij van het spel uitgesloten. Wij streven ernaar om dit binnen 1-dagen te doen. Ontworpen voor : kinderen en volwassenen die buiten willen basketballen.


Past op alle Tarmak-ringen. Een leuke basketbalbalset voor buiten. Het net is gemaakt van weersbestendig nylon. De voet is voorzien van wielen, waarmee de set gemakkelijk verplaatst kan worden.


Tafelbladen voor binnen en buiten. Outdoor basketbalpalen, geschikt voor binnen en buitengebruik. Extra verstevigd nylon basketbalnet voor extreme omstandigheden en situaties.


De Sport-Thieme basketbalring Standard is het populaire model voor.

Levering zonder net of optioneel in de set met anti-whip basketbalnet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts