maandag 13 juni 2016

Stalen sluitkom

Stalen individueel aanpasbaar. Veilig en gemakkelijk online bestellen! Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. De stalen sluitkom wordt in het kozijn.


Een stalen sluitkom is een versteviging in het kozijn.

Hier in komt de dag en nachtschoot van het insteekslot. Over de stalen sluitkom wordt een sluitplaat gemonteerd. Kunststof Messing Rvs Staal verzinkt Zamac verzinkt. Besluit Naar aanleiding van vragen over bereikbare houten deuren met een in het beton gegoten stalen kozijn met een geïntegreerde stalen sluitkom in.


Een sluitkom en sluitplaat zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw deur. De sluitkom verstekt het kozijn en zorgt dat het slot er niet is uit te. Roestvast stalen sluitplaat met lange lip.


Set bestaand uit sluitkommen.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Dulimex sluitkommen aanbied. De haakschoot haakt in de sluitkom en kan door bijvoorbeeld een koevoet niet losgewrikt worden. Sluitkom met sluitplaat HMB haakschoten HMB. Wordt geleverd met bijpassende veiligheidssluitkom.


Met het dichtdraaien van uw slot vallen direct deze haken of stalen pinnen in een stalen sluitkom in uw kozijn. Hiermee is uw deur optimaal beveiligd. Door de dikke stalen plaat worden alle schroeven gelijkmatig belast. Deze openslaande deuren zijn standaard al voorzien van een stalen sluitkom en espagnoletsloten bestand tegen inbraak.


Een gehard stalen schroef met een bronskleurige Anti Roest coating. Deze voldoet aan de hoogste norm voor. Rechts en links bruikbaar. Compleet met paar krukken (kunststof), schild (kunststof), sluitkast ( staal verzinkt), sluitkom ( staal verzinkt) en sleutel. Ook zware uitvoeringen geschikt voor cilinders en veiligeidsrozetten.


STAAL gelden als echte trendsetters. Een unieke, verstelbare sluitkom bespaart montagekosten en zorgt ervoor dat de deur beter sluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts