maandag 13 juni 2016

Spiegeldraadglas brandwerend

Mag draadglas in brandwerende puien nog worden toegepast of moet dit worden vervangen door brandwerend glas? Spiegeldraadglas wordt aan. Van draadglas zijn, naast deze variant, verschillende soorten verkrijgbaar;.


Echter valt dit glas niet onder de noemer brandwerende beglazing. Bij spiegeldraadglas is er namelijk wel sprake van doorzichtigheid doordat deze beglazing aan twee zijden. Een andere belangrijke eigenschap van draadglas is dat het brandwerende eigenschappen heeft.

Glassoort (dikte ca mm). Vele jaren is spiegeldraadglas gezien als een volwaardig veiligheidsglas – zowel voor brandwerende toepassingen, vlakvulling in een deur of daktoepassingen. Er is een fout opgetreden!


De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Het ijzerdraad dat in het glas verwerkt zit, houdt bij breuk de glasscherven bij elkaar. Reinig brandwerend glas nooit met schuurmiddelen,. Daarnaast oogt het glas een stuk moderner en vriendelijker dan bijvoorbeeld spiegeldraadglas.


Door deze eigenschap valt ook draadglas in de categorie veiligheidsglas, bovendien heeft dit type glas brandwerende eigenschappen. Herkenning van brandwerend glas.

Tot voor enkele jaren werd vooral spiegeldraadglas veel als brandwerend glas toegepast. Deze brandwerende functie is als gevolg van verscherpte regelgeving,. Tegenwoordig is dit niet meer toegestaan. Veiligheidsglas kan een letselbeperkende, doorvalveilige, inbraakwerende of brandwerende werking hebben.


Draadglas zou dus gezien kunnen worden als brandwerend glas,. Bij brand opzwellend band voor het plaatsen van brandwerend gelaagd-, gehard- en spiegeldraadglas. Als brandwerende dichting rondom ramen, puien en gevelelementen.


Dubbel glas brandwerend ;. Jeroen stelde toen dat bij vaste beglazing deze wbdbo gehaald kan worden met spiegeldraadglas geplaatst in een sponning van mm. Daarnaast is spiegeldraadglas tot minuten brandwerend. Brandwerend ) glas toepassen. Aan welke eisen moet ik voldoen als ik ga verbouwen?


Tevens heeft draadglas beperkte brandwerende en inbraak. Wij denken graag met u mee! Afhankelijk van de situatie kan brandwerend glas van max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts