woensdag 29 juni 2016

Multiplex 10mm

Multiplex bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!


Laagste Prijs van Nederland!

Watervast multiplex okoume 10mm 250x122cm. Okoume multiplex gegrond 10mm. Geschuurd tussen de lagen voor een superglad oppervlak! Geschikt voor onder andere betimmeringen zoals. Licht gewicht interieurplaat met een mooie fineeropbouw wordt toegepast voor.


Sommige multiplex kun je buiten gebruiken en natuurlijk is het geschikt voor het gebruik. In diverse merken verkrijgbaar! De boven- en onderzijde zijn voorzien van een grijs overschilderbare folie, hierdoor is de plaat snel.

BB: Kleurverschillen en kleine kwastjes toegestaan. Eén of meerdere voegen in het dekfineer toegestaan. Gaps in de dwarsfineren komen (beperkt) voor. Underlayment platen zijn bij uitstek geschikt als constructief plaatmateriaal.


Afmeting 250x122cm of 244x122cm. Ruim assortiment triplexplaten voor binnen (interieur), voor buiten (exterieur). Goedkoop,Berken is technisch het fraaiste multiplex. De platen zijn opgebouwd uit mooie dunne laagjes, het is sterk en glad geschuurd.


De multiplex plaat is opgebouwd uit fineerlagen die dwars op elkaar gelijmd worden. Deze plaat kan je gebruiken voor buiten, schrijnwerk en overdekte toepassingen. Vind de beste selectie watervast multiplex 10mm fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit watervast multiplex 10mm voor de dutch luidspreker markt. De plaat is licht bruin van kleur. Ocoumé is gemakkelijk te zagen en te frezen.


Hardhout multiplex : Technisch zeer goed opgebouwde multiplex plaat. Elk plaatmateriaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Daarom hebben wij een ruime voorraad plaatmateriaal zoals: mdf, multiplex , triplex.


Door de goede eigenschappen van de plaat is, het met alle gereedschappen prima te bewerken.

Het aantal toepassingen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts