woensdag 29 juni 2016

Terratops antraciet

Als u betaalbare kwaliteit zoekt, is dit uw tegel. Door de verscheidenheid aan. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Plaza Light tegels zijn strakke tegels die in elke tuin te verwerken zijn.


Vul hier uw postcode in, en wij berekenen de verzendkosten voor uw order. De deklaag van deze betontegel is gemaakt.

Terratops Antraciet 60x60x4. De tegels met vlakke structuur zorgen voor een moderne uitstraling van uw terras. Deze bestrating zal dus altijd zacht. De budgettopper voor uw terras. Bedoelde u wellicht één van deze artikelen?


Linia Palissade 15x15xstrak Antraciet. Leverbaar in diverse afmetingen. Voorzien van Factor 1 dat is de basisbescherming.

In verschillende maten verkrijgbaar. Meerdere maten betontegels online. Het merk MBI noemt deze strakke stenen Vlakstones of terratops. Als je niet teveel geld uit wilt geven voor je bestrating maar toch een mooi terras wilt hebben is. Past uitstekend in een trendy tuin.


Value for money Deze nieuwe budgetvriendelijke productlijn van MBI De steenmeesters maakt kwaliteit betaalbaar! Ook in moeilijke economische tijden is het mogelijk om. Verpakkingseenheid: Kleinste verpakking is 0. Tuintegel 60x60x4cm Antraciet Zonder Facet. Slegers Sierbestrating heeft de scherpste prijzen van Zuid-Nederland en het grootste assortiment voor al uw beton en natuursteen producten. Deze goedkope tuintegel is van prima kwaliteit en uitstekend geschikt om een terras van te leggen waar u jarenlang plezier van zult hebben.


Deze tegels zijn speciaal ontwikkeld om tegen een vriendelijke prijs van een. Muurblokken of stapelblokken zijn de finishing touch van iedere tuin. Betonsteen Plaza antraciet. Voor bloembakken, vijvers en muurtjes.


Adviesprijs: €2per m2. Nieuwsgierig naar uw korting?

Bekijk al onze muurblokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts