vrijdag 17 juni 2016

Spanzeilen

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Zelfde Dag Verzonden. U zit lekkerder onder een Key-Doek spanzeil. Ze sieren uw tuin en maken uw huis af. Ze worden geheel in eigen huis vervaardig waardoor er een zeer goede kwaliteit. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het verwerken en repareren van zeil en doek voor een brede range toepassingen waaronder bootkappen, spanzeilen , markiezen, zonwering.


Wilt u een terras afschermen van de zon of een heerlijk schaduwplekje creëren in uw tuin? Dan is een schaduwdoek helemaal wat u nodig heeft! Op maat van uw wensen: voor de spanzeilen hebt u de keuze uit verschillende vormen en afmetingen. U kunt de zeilen bevestigen aan een paal, muur of boom.


Met een schaduwzeil kunt u tuin of terras stijlvol afschermen van de zon. Bij Alumbro vindt u een ruim aanbod van Umbrosa. Wij leveren spandoeken, backdrops, vlaggen, etc. Eventueel compleet met frame, in uiteenlopende maten en kwaliteiten, geschikt voor alle toepassingen. Het grootste aanbod Primrose schaduwdoeken tegen de scherpste prijs!


Goede kwaliteit in alle kleuren en maten. Elastieken, rekkers, spanners en spanelastieken. Groot assortiment elastieken van rubber. HDPE verandascreens op maat gemaakt. Ademend materiaal en minder plastic achtig dan PVC zeil.


Ramen, deuren en vele opties mogelijk. Ons uitgebreid gamma bestaat uit driehoekige, rechthoekige of vijfhoekige spanzeilen in verschillende afmetingen en kleuren. Vind je niet meteen de juiste variant?


Aan Bernaards transport uit Halsteren hebben wij een spanzeilen doorlaadcombinatie mogen leveren voorzien van schuifdaken, laadklep en luxe RVS afwerking. Diverse spantenten voor festival, open dag, feest, beurs of ander evenementen. Specialist in partytenten, in diverse formaten te huur bij Van Der Horst Tentenverhuur. Dankzij het ingenieus schuifsysteem op palen, in combinatie met driehoekige, vierkante of vijfhoekige spanzeilen , biedt Ingenua tal van posities.


UIteraard vindt u ook alle. Spandoek maken met jouw eigen tekst, foto of logo voor de beste prijs. Eenvoudig te bestellen of zelf maken op de site. TIJDELIJK EXTRA SCHERPE PRIJZEN!


Organisatie is in handen van het Wielercomité.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts