dinsdag 3 oktober 2017

Achterdeurbeslag

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Wij helpen u snel en vakkundig aan een passende oplossing!


Slotenwereld heeft een ruim assortiment achterdeurbeslag met of zonder kerntrekbeveiliging. Alle achterdeurbeslagen zijn minimaal minuten inbraakwerend! Binnendeuren, kozijnen, buitendeuren, deurbeslag, sloten en scharnieren bezorgd door heel Nederland.


Het Intersteel assortiment achterdeurbeslag op schild kent diverse uitvoeringen en kleuren. Het veiligheidsbeslag voor uw achterdeur is verkrijgbaar met en zonder. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvang direct een kortingsbon ter waarde van op het gehele assortiment.


Kerntrekbeveiligd achterdeurbeslag wordt de laatste jaren veel gebruikt om het cilinderslot te beschermen tegen de kerntrekmethode. Voordeurbeslag in oude stijl Voor een nostalgische voordeur of achterdeur. Zoek je deurbeslag voor jouw woning? Hang en sluitwerk van RVS Land tegen de laagste prijzen.


Achterdeurbeslag op schild bij Onlinedeurbeslag. Deurbeslag bestelt u eenvoudig en voordelig bij Deurtotaalmarkt. Alle topmerken deurbeslag, groot assortiment, uit voorraad leverbaar.


Voorzien van kerntrekbeveiliging. De Kerntrekbeveiliging gaat de veelgebruikte kerntrekmethode tegen. De cilinder wordt afgeschermd! Voor- en achterdeurbeslag B318-B31 deze zijn geschikt voor houten deuren.


Het SKG gekeurde deurbeslag is volgens richtlijnen Politie Keurmerk Veilig Wonen te gebruiken. Deze ovale set achterdeurbeslag met bescherming tegen inbraak heeft aan beide zijden een kruk en is vervaardigd uit roestvast staal. Bij achterdeurbeslag vindt u beslag met veiligheidsschilden en -rozetten voor op een achterdeur. Hoe meet ik mijn deurbeslag? Kom er snel achter met het drie-stappenplan van Slotenwereld!


Deze set heeft een profielcilindergat. Uw specialist voor goedkoop deurbeslag, voordeurbeslag en veiligheidsbeslag. Ons assortiment is ruim opgezet en we werken uitsluitend met specialisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts