vrijdag 27 oktober 2017

Houthandel helmond

Bekijk onze mogelijkheden! Inmiddels is het bedrijf overgenomen door Marcel Looijmans. De curator heeft de vijf personeelsleden eind vorige week ontslag aangezegd.


Met vestigingen leveren we aan bouwend Nederland. Stiho is thuis in de bouw.

Klik hier voor alle informatie over houthandel bedrijven. Felix Clercx, het familiebedrijf in houtimport en -groothandel, levert u o. WPC terrassen, tuinschermen en vlonderplanken. Helmond vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Ook in de vakantieperiodes zijn wij dagen per week geopend. Info over houthandel helmond. Resultaten van zoekmachines!

Klik om het Assortiment Hout te bekijken. Grote Voorraa Goede Kwaliteit Hout. Hier kun je inspiratie op doen in showrooms en showtuinen. Wij werken met de modernste productiemethoden. Maar wij zijn er trots op dat wij ons hout wel nog op traditionele manier zagen.


Met als beginpunt een boomstam. Naast een houthandel brentjens vind je ook bosbouw, bouwmaterialen, groothandel in bouwmateriaal, bedrijfsopleiding. Volgens het oorspronkelijke plannen was het de bedoeling om op het Raaymakers-terrein de muur van de oude garage van de houthandel te.


Samen zoeken we naar de best passende oplossing voor je bouwwerkzaamheden. Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in. Als curator is aangesteld mr. Uw professionele partner in bosbeheer, exploitatie en houthandel Welkom op onze website. Zeer uitgebreid assortiment in houtmateriaal en plaatmateriaal.


Tuinhout, Hardhout, Douglashout, Eikenhout en Betontriplex. BPG Holten van de Wal in Deurne is voor de. Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop.


Ook voor gevelbekleding moet je bij Brouwers Hout zijn.

Houthandelonline, dé hout groothandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts