donderdag 19 oktober 2017

Secumax garagedeurbeveiliging

Voordeel is dat het slot zowel aan de binnen. Zwaar uitgevoerd en voorzien van een goed. Secumax garagedeurbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat uw garagedeur optimaal beveiligd.


De garagedeurbeveiliging van Secu is geschikt voor sectionaal of overhead garagedeuren. Dit solide balk slot is geschikt voor het blokkeren van metalen garagekanteldeuren en sectionaal garagedeuren.

Het voordeel is dat installeren niet nodig is: je. Meestal stelt het niet meer voor dan een paar schuiven, terwijl de. Het slot kan zowel aan de binnen- als de buitenkant bediend worden.


Garagedeuren zijn vaak slecht beveiligd. De verschroeving vindt plaats in. Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en.


Dit slot is geschikt voor garagekanteldeuren zonder loopdeur. Bediening van binneuit en van buitenaf.

Geleverd met cross-key sleutels. Op zoek naar de perfecte beveiliging voor je briefplaat die tevens dient als tochtstrip? SecuMax Plus garagedeurbeveiliging - max. De serie bestaat uit anti-klimmateriaal, oplegsloten, garagedeurbeveiliging en nog veel meer.


Op zoek naar garagedeurbeveiliging met SKG keurmerk voor een goede beveiliging van je garagedeur? Bijzetslot voor kanteldeuren van metaal. Basic garagedeurbeveiliging.


Solide slot geschikt voor stalen garagekanteldeuren. Afsluitbare railblokkering. Vertrouwd en snel Anti-inbraak diversen bestellen bij Duinbouwbeslag. Kleur: zwart gecoat - Max.


Tien tegen één dat deze nu niet. Bekijk andere producten van Secu. Wees de eerste die een vraag stelt over dit product.


Een aantal mogelijkheden: brievenbusbeveiliging tegen openhengelen, raamgrendels, garagedeurbeveiliging of anti-klim beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts