donderdag 26 oktober 2017

Zelfklevend schuimband

Wij hebben siliconen schuim in band- en plaatuitvoering in verschillende afmetingen en in zelfklevende en niet- zelfklevende uitvoeringen. Professionele schuimband van hoge kwaliteit: geluiddempend en hoge temperatuurbestendigheid voor reductie van trillingen, houtrot en uitvlakken van oneffenheden. Info over schuimband zelfklevend. Resultaten van zoekmachines!


Schuimband PE band zelfklevend wit 9x3mm 400m.

PE-beglazingsband is een voorgevorm goed éénzijdig klevend PE- schuimband dat in diverse afmetingen wordt. Gyproc afdichtingsband 8x20mm 5m is een zelfklevend , samendrukbaar schuimband met een geluidsisolerende werking. U brengt de afdichtingsband eenvoudig aan op de.


PVC schuim van EKI bv met korte levertijd. We leveren PVC ban strips, PVC afdichtingen, celban PVC pakkingen en stanswerk zelfklevend en onbelijmd. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis!


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Het zelfklevend tochtband is zeer geschikt voor het opvullen en afdichten van kieren en spleten bij ramen en deuren. U heeft de keuze uit een P-profiel, D-profiel en. Online te bestellen Rubber dempers!


Vormbaar in alle richtingen en zelfklevend schuimband voor hoek bescherming Afm. PU- schuimband is een éénzijdig klevend schuimband van opencellig polyurethaanschuim dat in diverse afmetingen op haspels wordt geleverd. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Zelfklevende tapes en folies.


Vind de beste selectie schuimband zelfklevend fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit schuimband zelfklevend voor de dutch luidspreker markt bij. Niet klevend ,eenzijdige zelfklevend endubbelzijdig zelfklevend. Te gebruiken als afdichtingen. De tape biedt bescherming tegen vocht, tocht, stof, warmteverlies en geluid. Epdm zelfklevend schuimband 60x3mm rol 25m bestel je goedkoop en gemakkelijk op PontMeyer.


Bestel nu Siliconen schuimband 12x2mm zelfklevend bij Damenrubber. De online Rubberleverancier! Uitgebreid assortiment, Snelle levering, Vaste lage verzendkosten!

Y-cell schuimbandtechniek ontwikkelt zelfklevend schuimband waaronder Pe-band in diverse diktes en breedtematen. Het compressieband is voor-gecomprimeerd op rollen gewikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts