vrijdag 13 oktober 2017

Prima jake tuinhuis

Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. U krijgt direct een bevestiging. Vergelijk ruim 8blokhutten. Blokhutten nu al vanaf €369!

Lugarde tuinhuis Prima Jake met zijluifel uitgevoerd in 28mm wanddelen van onbehandeld vurenhout. Het tuinhuis Prima Jake is naar eigen wens aan te passen. Dit tuinhuis met ruime overkapping is een echte blikvanger in u tuin, dit word lekker relaxen onder deze ruime overkapping. Dit model is te zien op ons showt.


Bekijk dit mooie tuinhuis met zijluifel in onze mooie showroom te. Luxe tuinhuis met zijluifel Prima Jake 300x600cm, het dichte gedeelte is ca. Dit doe je natuurlijk bij Lugarde!

Bestel de laatste lifestyletrends gemakkelijk online! De blokhut beschikt over de ruime afmetingen van 300x600cm, en dankzij haar 28mm vurenhout. Stel uw tuinhuis , blokhut of veranda helemaal naar eigen wens samen met de Lugarde 3D-Configurator en bekijk het resultaat vanuit alle hoeken!


Standaard uitvoering in 28mm Prima stapelsysteem. Afmetingen totaal 600x300cm, inclusief berging van 240x180cm. Tuinhuis Lugarde Prima Jake. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


OMSCHRIJVING: Bij tuinhuis Prima Jake zit een schuur en een ruime overkapping. Hieronder kunt u ook met een ruim gezelschap zitten. Deze pin is ontdekt door Irene van den Heuvel. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Eén van de meest bekende model in deze serie is de Prima Jake. Dit is een tuinhuis met een luifel en erg originele uitstraling door een verspringing in de diepte van. Vraag een offerte aan via onze webshop!

Klik hieronder op een modelnaam voor meer informatie over het desbetreffende tuinhuisje of blokhut van Lugarde. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Lugarde hoektuinhuizen aanbied. Achthoekig tuinhuis Prima Vienna 250.


Topklasse achthoekig tuinhuis van Lugarde met een diameter van 2cm. De wanden zijn mm dik en zijn snel en. Ruime keuze dus, bij ons slaagt u altijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts