woensdag 11 oktober 2017

Lola jo electric

Nu voor € 4Voor 22:bestel morgen in huis. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Bestel Lola Jo bij een van onze webshops en bespaar!


Sierlijke en elegante elektrische damesfiets. De Lola Jo Electric is een elegante elektrische transportfiets voor dames. Deze elektrische damesfiets heeft een fraai. Deze fiets geeft namelijk een trapondersteuning vanuit het voorwiel. De Lola Jo is een zeer stijlvolle en sierlijke transportfiets, die nu ook te verkrijgen is als elektrische.


Rijklaar geleverd op de dag van uw keuze. De Country Tour Electric 7V is uitgerust met een betrouwbare E-Motion ondersteuning. Omdat wij het erg vervelend voor u vinden wanneer er iets met uw fiets aan de hand is, willen wij er graag voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer.


Sparta Lola Jo Electric online kopen? Verder heeft de Electric een actieradius van minimaal en maximaal km,. Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Vraag nu aan en maak kans op een weekendje weg. Eerste jaar korting op de jaarbijdrage.


Actieradius tot 1km Type sensor(en) Rotatie Motor Voorwiel, E-motion Vrijloopmotor Motor merk E-motion Accu Li-ION. Koop of Verkoop lola jo op Marktplaats. Wie het eerste komt die het eerste maalt! Wilt u dat wij deze zoekopdracht voor u opslaan?


U ontvangt dan meteen een e-mail op het moment dat een. Het fraai gevormde frame geeft deze fiets een. Voor een aangename winkelervaring aan te kunnen bieden vragen we jou een account aan te maken.


Deze pin is ontdekt door lies jansen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Huge range of contemporary colours and eco-aware.


Koop deze Elektrische fiets voordelig en gemakkelijk bij dé. Toevoegen aan Verlanglijst € 949.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts