dinsdag 3 oktober 2017

Marokkaanse tegels zelliges

Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Ruim aanbod kleuren en vormen. Eigen productie en direct uit voorraad leverbaar. De échte zelliges mogen uiteraard niet ontbreken in onze trendy tegelcollectie.


Dit weerspiegelt zich in de glans, het oppervlak en de.

Metro- tegel biedt een selectie van de authentieke kleuren marokkaanse zelliges die volledig met de hand gevorm gehakt, geglazuurd en gesorteerd zijn. Dit zijn handgemaakte effen keramische geglazuurde tegels met een rustieke en. Het artisanale karakter van zelliges maakt ze een unieke keuze voor je keuken of badkamer. Diverse Tegels op voorraad en direct leverbaar.


Elk tegeltje is volledig uniek. Dan kunt u in het assortiment van Huizerwitjes uw geluk niet op! Deze handgemaakte tegels uit Marokko zijn gemaakt van klei en vervolgens.


Zelliges zijn met de hand gemaakte tegeltjes uit Marokko.

De tegels zijn oorspronkelijk een. Traditionele zellij passen zowel in een modern als in een landelijk. Ze zijn artisanaal gemaakt en zorgen voor een authentiek karakter. Wij hebben deze in de maat 10×cm.


Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de. Zoekt u een authentieke tegel in een klein formaat? Dan kan het bijna niet anders of u komt uit bij de marokkaanse zelliges : volledig met de hand gevorm gekapt en. Deze bijzondere, handgemaakte tegels geven een frisse, vrolijke uitstraling aan ieder interieur.


Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte. Benieuwd wat deze handgemaakte tegel voor uw interieur kan betekenen? Ons teamleden bij de tegel BV zijn productpioniers met passie voor handgemaakte producten.


Tegelstee biedt een selectie van populaire kleuren marokkaanse zelliges die volledig met de hand gevorm gehakt, geglazuurd en gesorteerd zijn. Vind de beste selectie marokkaanse tegels zelliges fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit marokkaanse tegels zelliges voor de dutch luidspreker. Mooi de witte zelliges in de keuken.

Verkrijgbaar bij Hout en Steen. Past zowel in een moderne als landelijke keuken. Bekijk deze pin en meer op Keuken van S ten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts