dinsdag 15 maart 2016

Constructieplug

Dankzij de CO-NA-schroef (CO-nisch NA-spreidend) spreidt de SXS ook in een scheur in. Typische bevestigingen met de constructieplug zijn onderconstructies voor gevelbouw, gevelbekleding, plafond- en dak onderconstructies van hout of staal, metalen. KARWEI constructieplug 10x1mm stuks kopen?


De 4-voudige spreiding biedt een optimale krachtverdeling in het materiaal en biedt hoge belastbaarheid in massieve en holle bouwmaterialen. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Waldachtal-Tumlingen in het Nordschwarzwald. Fischer SXR 8xZ deeldraad schroef en constructieplug met kraag stuks kopen?

De bijzondere geometrie van de plug met wigvormig oppervlak en geoptimaliseerde spreidelementen verdeelt de bevestigingskrachten gelijkmatig over het gehele boorgat. Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Door deze functionaliteit te activeren, wordt uw klant- en partnernummer gecodeerd en als een cookie op uw opslagmedium opgeslagen.


Universeel inzetbare constructieplug. Verankering in volle bouwstoffen middels klempassing. De asymmetrische lamellen maken een vormvaste passing in holle bouwstoffen.


Koop met zekerheid voor de beste prijs! Voor bevestigingen in massieve bouwstoffen en metselwerk.

Voor directe bevestiging van latten, metalen profielen enz. Compleet met voorgemonteerde schroef voorzien. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Constructieplug W-UR met verzonken kop, staal verzinkt Art. Nieuw type constructieplug.


Door een nieuw type constructieplug toe te voegen aan het assortiment heeft fischer Benelux de perfecte oplossing geïntroduceerd:. Extra grote kraag, zeskantkop met TXopname, voudige spreiding, veiligheidsschroef met grote kerndiameter zorgt. A = Afmeting B = Boor diameter C = Klemdikte D = Boordiepte. Deze plug-schroefcombinatie van Fischer is geschikt voor het maken van verbindingen binnen en buiten.


Alle afmetingen zijn ook beschikbaar met kop. Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Product informatie Boor Ø mm, minimale boordiepte mm inclusief bevestigde materiaal. Minimale verankeringsdiepte mm.


Maximale nuttige lengte voor. Hierdoor wordt het aantal bevestigingspunten. Ontdek ons ruime aanbod van Kozijnpluggen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor constructiepluggen aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts