vrijdag 11 maart 2016

Tipi hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! De houten tipi , ook wel wigwam genoem is een kampeerhuis met een imposante uitstraling.


Het vloeroppervlak op de begane grond.

De kinderkamer trend van nu is een tent, wigwam of tipi als speeltent in de kinderkamer. Dit en heer kinderkamer inspiratie. Deze stoere tipi is gemaakt van ruw hout , door de bredere onderkant is het mogelijk om de tipi overal neer te zetten. Leuk voor op de kinderkamer maar ook in de. Kies je voor een tipitent met houtkachel, dan wordt de tipi voor je neergezet met grondzeil.


Extra kist hout (a €5) op aanvraag beschikbaar. Het Tipi Bedframe van Childhome maakt ieder kinderbed helemaal af. Het bedframe in de vorm van een tipi kun je helemaal naar jouw wens stylen door er doeken.


Mocht je zelf hout willen kappen, doe dit dan vroeg in de lente.

Houd er bij het uitzoeken van de bomen rekening. Tipi speeltent - speeltent - wigwam Heerlijk een boekje lezen in je eigen tent, of verstoppertje spelen. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Kinderen gaan helemaal op in hun eigen wereldje.


TELEUKHOUT is een webshop met stoere steigerhouten meubels, houten woonaccessoires en design stoelen. Wij verkopen onder andere de populaire steigerhouten. Ook het kampeerterrein was super mooi! De tipi was erg leuk en van alle gemakken voorzien. Petit Monkey Houten XL tipi shelf roze.


Wit houten huisje met zwarte Tipi , hoe stoer is deze in de jongens kamer, leuk samen met het M huisje ABC of Make life Your Adventure en de grote houten Tipi. Bovenin hebben wij de tarp vastgezet met touw, onderin met haringen die we zelf gemaakt hebben van hout uit het bos. De Tipi tent zorgt voor een unieke beleving!


De prachtige plek in het groen, het vuurtje in de tent en het houten meubilair maken een intieme sfeer. Deze houten tipi is ontwikkeld door Slingerland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts