dinsdag 1 maart 2016

Prijs zand losgestort

Diverse soorten fijn of grof zand vindt u bij ons. Ophoogzand losgestort geleverd door heel Nederland. Geen transportkosten, voor 12. Het is snel leverbaar, ook in bigbag.


Levering binnen werkdag door heel Nederland!

Zand los gestort geleverd in diverse soorten en zeefmaten. Sla uw slag en vraag een gratis offerte bij losgestort. Speelzand is zand voor in de zandbak, lekker schoon en plakt niet! Losgestort speelzand is scherp geprijsd en snel leverbaar. All-in Deze prijs is incl.


Hoe waardeert u dit product. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zand en grond afnemen bij een.

Ook leverbaar in Bigbag door geheel Nederland. Straatzand losgestort is los geleverd zand voor onder bestratingen. Goedkoop ophoogzand kopen met snelle levering door heel NL! Dan bent u bij van Tilburg aan het juiste adres.


Wij leveren onze grondstoffen in grote delen van Noord. Heeft u meer straatzand nodig? Neem hiervoor contact met ons op en wij maken een speciale prijs voor u aan. Per vracht incl BTW mophoogzand losgestort. Hier lees je alles over zand en grond en kun zand en grond bestellen in onze webshop.


Zand kopen of zand bestellen doe je gemakkelijk online via. Met onze eigen transportservice bedienen we heel twente. Hieronder ziet u verschillende manier om straatzand aan u te leveren. Bereken uw prijs met uw postcode.


Ruime keus, snel en voor €4- thuisbezorgd in Nederland. Transport van losgestorte producten geschiedt met kiptrailers en wordt altijd in overleg met U gepland.

Lees hier meer informatie. Koop of Verkoop ophoogzand op Marktplaats. Uw postcode bepaalt bij ons de prijs van straatzand.


De totale prijs is opgebouwd uit delen: de prijs van het zand zelf en de transportkosten. Tuinaarde, compost, potgrond en zand in bigbag of los gestort eenvoudig en goedkoop online bestellen en snel bij u thuis geleverd in uw tuin. Voor een prijs voor grotere hoeveelheden losgestort , mail of bel ons direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts