dinsdag 22 maart 2016

Garantieplaat gamma

Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Neem eenvoudig contact op.


Houten platen bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De okoume garantieplaat is exterieur verlijmd (WBP: Water Boiled Proof) en biedt jaar productgarantie. Garantieplaten zijn hoogwaardig geproduceerde platen.


Leverbaar in diverse soorten en diktes. Makkelijk online te bestellen of in een van de PontMeyer vestigingen. Afmetingen: 250x122cm, dikte 12mm. Multiplex kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Praxis heeft onder andere hardhouten multiplex platen.


Bestel de platen multiplex online. Uniprime garantie plaatLichte beschadiging aan onderkant. Eenvoudig online bestellen. Hardhouten multiplex 1x 244cm 12mm. Wat zijn de specificaties?


De uniprime plaat is aan twee zijden voorzien van een lichtgrijze toplaag waarin een primer verwerkt is. Hierdoor is er sprake vn een grondverffil. Deurplaat Okoume 40mm garantieplaat gegrond 2x 1Overcompleet na verbouwing. De conditie is zo goed als nieuw. Prijslijst - let op de speciale afhaalprijs.


Bestaat ook in garantieplaat. We hebben de meest courante afmetingen op stock. Okoume of Ocoume gegronde plaat, is aan de voor en achterzijde voorzien van een witte grondlaag (80mu). Voor uur bestel volgende werkdag in huis.


Elk plaatmateriaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Daarom hebben wij een ruime voorraad plaatmateriaal zoals: mdf, multiplex, triplex. Een ruim assortiment Constructieplaten en inspiratie vind je bij KARWEI. De allerbeste multiplex voor buiten koop je bij Houthandelonline.


Kies je wel voor multieplex neem dan een garantieplaat. Voor beide geld goed rondom schilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts