dinsdag 15 maart 2016

Voegenverf antraciet

Sopro Voegenfris Antraciet. Eenvoudig te verwerken acrylaat verf voor het opbrengen van een gelijkmatige kleur op oude, vlekkige, cementgebonden voegen. Wij hebben ook antraciet voegen en die slaan nog altijd bleker uit. Behalve bij de stukjes plint die pas na de deuren zijn gevoegd.


Daar zijn de voegen heel donker. Er bestaat ook nog Weber Diamantvoeg LV45 dat is verkrijgbaar in de kleuren naturel, manhattan grijs, middelgrijs, grijs, antraciet , jasmijn en jawel, zwart. Kalk zie je niet altijd zitten op tegels, daar kom je pas later achter als Voegenfris zich daarop gehecht heeft en daardoor moeilijker te verwijderen is van de.


Voegenverf is standaard wit, maar met een mengverf op kleur te maken. De voegenverf is dan ook wat dikker dan een gemiddelde verf. Maak hiervoor de verpakking open en giet de inhoud in een bakje. Degene die je voegen komt kleuren kunt je er nog veel meer over vertellen,. Alabastine voegenreiniger voegenfris grijs 2ml kopen?


Denk aan Antraciet , Basaltgrijs of de bruinige tinten Grijsbruin en Buxy. Buxy is denk ik iets te licht voor deze tegel. Weber finish wd waterdicht voegmiddel antraciet 4kg. De verf is geschikt voor iedere voegbreedte en gemakkelijk te verwerken.


Productinformatiebladen 13. Pas eenvoudig de kleur aan van de voeg met de voegcoating. Er zijn bij de bouwmarkten ook tubes aanwezig met voegen reiniger of een soort voegenverf.


Wat een verschil zeg die voegenverf. Ik ben erg benieuwd naar alle after foto’s! Geweldig eindelijk voegenverf die werkt. We hebben antraciet kleur gekozen bij onze antraciet wandtegels. Het is boven verwachting zo mooi.


Vergelijk hier prijzen van. Deze zijn ook antraciet gevoeg maar zoals jullie op de foto kunnen zien zijn de voegen enorm wit uitgeslagen door de kalk. Ik heb een nieuwe zwarte vloer laten voegen met antraciet voegspecie.


In ons rijkelijke assortiment zitten verschillende kleuren, alle pigmenten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een breed en overzichtelijk assortiment voegmiddelen? Coba is het merk van de vakman. Bekijk hier ons assortiment.


Een antraciet voeg die te nat wordt aangebracht in het tegelwerk kan grijs uitslaan. Cementvoegmortel voor het afvoegen van bakstenen metselwerk aan de zichtzijde, cementblokken,. Sanitair, ongeglazuurde tegels e. Bij het wijzigen van land zullen alle producten uit je winkelwagen verwijderd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts