donderdag 3 maart 2016

Tochtstrip ellen

Onderstaand een overzicht van veel voorkomende tochtlocaties bij woningen. Tochtstrip bestel je in onze webshop. Per locatie hebben wij de meest geschikte productoplossingen. Voor diverse kierbreedtes een passende oplossing.


Flexibele schuimrubber, zelfklevend.

Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering. Tochtwering is een van de meest rendabele vormen van isoleren. Lees alles over het aanbrengen van een tochtstrip , tochtprofielen en tochtband in de KARWEI klusinstructie.


Zodra je de tochtwering geplaatst hebt is het merkbaar dat het minder tocht in je huis. Overzicht van alle type tochtprofielen.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor tochtstrips aanbied. Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw. Inhoud verpakking: stuk. Voorzien van spijkergaatjes.


Alleen in de bouwmarkt te koop. ELLEN Tochtprofiel ATS 2cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Aan de voorkant van de strip bevindt zich een lip van soepel en weersbestendig PVC, ook is. Kelfort tochtstrip inbouw Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Aluminium, gewalst profiel,. Bij de Praxis witte opbouw tocht profielen gekocht van het merk ellen. Deltafix o- tochtstrip bruin (2x m) 146- € 76.


Met lip van soepel weerbestendig pvc. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop?

De tochtband is zelfklevend en is gemaakt van rubber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts