vrijdag 4 maart 2016

Regenton eiken

Bekijk direct ons complete aanbod! Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Regenton bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Groot verschil tussen beide soorten is dat de eiken regentonnen gemiddeld jaar meegaan en kastanjehouten regentonnen ongeveer jaar.

Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof. Alle soorten, kleuren en maten. Een regenton die in de vorst periode vol staat met water kan zeker kapot vriezen, wij adviseren de ton in deze periode leeg te laten lopen. Verzamel uw hemelwater in een houten regenton en beperk uw waterverbruik.


Met eiken - of kastanjehout geeft u uw tuin een warme landelijke uitstraling! Als u een regenton gebruikt,. Op zoek naar tuindecoratie?

Vang uw regenwater op in deze mooie houten regenton. OLnze regentonnen zijn altijd gemaakt van gebruike eikenhouten wijnvaten. Zoekt u een regenton 2liter of regenton 3liter? Het grootste assortiment vindt u bij Rondomton. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Voor vol automatische beregening. Veel keuzemogelijkheid in aansluitstukken. Gebruikte en nieuwe regentonnen of wijnvaten van kastanjehout of eikenhout en worden voorzien van een handvat, kraantje, pootjes en afneembaar deksel.


Een mooie gave houten regenton met een losse deksel en een messing kraan. Eiken regenton gemaakt van een wijnvat. Een eiken regenton kopen doet u heel snel en eenvoudig bij Brabant Trade. Echter raden wij u aan om te komen kijken in onze showroom in Haarlem.


Ideaal om het regenwater op te vangen voor het beregenen van uw huis. Altijd de beste deal voor jou! Ze zijn ook nog een mooie eyecatcher in iedere tuin.

Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan. Deze voor wijn gebruikte eiken. Wildkamp helpt u graag verder! Wilt u regentonnen kopen zonder dat u teveel betaald?


Ruim assortiment Zeer scherpe prijzen Snel thuisbezorgd Makkelijk aan te. Een ruim assortiment met kunststof en houten regentonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts